Články

Mikropigmentace vlasů u žen

Způsob, jakým se prezentujeme a jsme také viděni, je velice důležitý pro naší psychiku a duševní zdraví. Naše vlasy hrají v tomto směru velkou roli. Pokaždé, když vyjdeme do ulic a nejsme spokojení s našimi vlasy, objeví se nervozita a nepříjemný pocit. A jaké to asi může být, když například ženy trpí alopecií nebo řídnutím vlasů a chirurgický zákrok není možný? Jedno skvělé řešení je mikropigmentace vlasů. Díky SMP proceduře znovu nakopneme vaše sebevědomí.

 

Proč se velké množství žen rozhodne pro tuto možnost?

První věc, kterou je potřeba zmínit, že mikropigmentace skvěle funguje u žen s dlouhými vlasy, které se potýkají s řídkými vlasy a nebo časým vypadáváním vlasů. Původně se SMP využívalo spíš u mužů s pleší, ale nyní má mnoho výhod. Úplně stejnou technikou zamaskujeme průsvitnost vlasů, kdy docílíme optické kamufláže řídnoucích vlasů a tím vypadají přirozeně hustěji.

 

Nepoškodí vaši pokožku ani dlouhé vlasy.

Spoustu žen si myslí, že mikropigmentace může zničit jejich dlouhé vlasy, ale toho se není třeba obávat, protože speciálně vyškolený tatér pracuje kolem vlasového folikulu. To zajistí, že vaše vlasy zůstanou nepoškozené. Je také důležité vědět, že jehla a technika proniká kůží pouze do hloubky 1 mm v epidermis, což znamená, že tento postup neovlivní žádný nový růst vlasů. Naopak, má tendenci vlasy stimulovat.

Tady v SMP Clinic samozřejmě provádím mikropigmentaci vlasů pro muže i ženy. Určitě budu rád, když se mi ozvete a domluvíte si bezplatnou konzultaci, kde se o všem dozvíte více informací.

Další články

Roman Zástěra

Zakladatel SMP Clinic